Natuurlijk resultaat

Omdat ik geen botox of fillers wil heb ik vier mesotherapie behandelingen gehad bij Estelle. Al na de tweede behandeling was er resultaat te zien. Minder diepe lijnen in mijn gezicht en mijn huid heeft echte voeding gekregen. Ik ben blij met het resultaat èn met een natuurlijke look.

Erg fijn

De behandeling bij Habitat heb ik als zeer prettig ervaren. Estelle heeft me op een hele plezierige en vakkundige manier geholpen!

Heel tevreden

Ik heb een peelingkuur gedaan want ik had last van huidirritatie. Roodheid, jeuk en schilfertjes in mijn gezicht en ik wilde hier echt van af. Na zes peelings en het gebruiken van producten thuis is de irritatie weg. Mijn huid is veel rustiger en niet meer zo rood. Estelle is een fijn persoon die weet wat ze doet.

Enthousiast!

Na de eerste behandeling ben ik direct enthousiast! Ik heb een peelingbehandeling gehad en zou deze graag weer herhalen. Mijn huid werd er zo egaal en mooi van en ik heb geen gemakkelijke huid. Daarbij creëert Estelle een prettige sfeer en bekijkt zij mijn huid goed voordat ze aan de slag gaat. Alles goed verzorgd en goede producten. Een lekker moment voor mezelf!

Dubbel en dwars waard!

Voorheen ging ik nooit regelmatig naar een schoonheidsspecialiste, maar ik wilde mijn huid een serieuze kans te geven. Na een intakegesprek en huidanalyse kreeg ik de peeling. Ik was verbaasd over het snelle resultaat. Ik voelde tinteling maar ook verstrakking bij de huid rond mijn ogen en mond. Mijn wangen en hals zijn gladder en frisser. In een fijne, rustige sfeer voel ik me bij Estelle op mijn gemak. Dit was het dubbel en dwars waard en ik ga zeker terug!