Habitat betekent “natuurlijke leefomgeving”. Mensen gedijen het beste daar waar de leefomstandigheden ideaal zijn. Dit geldt ook voor de huid, ons grootste orgaan en het ‘huis’ waarin we wonen. Als dit huis een goed fundament heeft kunnen we er prettig en onbezorgd in wonen.

We willen allemaal een gave en gezonde huid. We willen er allemaal vitaal uitzien. Maar wat als het fundament niet in orde is? Wat als je last hebt van irritatie, jeuk, rimpels, roodheid, vlekjes, onzuiverheden of een te vette of te droge huid? Dan zijn huidfuncties verstoord en doe je er goed aan om achter de oorzaak van je huidprobleem te komen.

Huidproblemen kunnen ontstaan door slechte reiniging, teveel straling, zonlicht, biologische veroudering, hormonale schommeling, luchtvervuiling en stress. Onvoldoende ondersteuning aan je huid veroorzaakt vermindering van de cel functies, dat kan leiden tot een slecht gevoede huid.

Habitat helpt je bij het krijgen van een huid die in balans is. Zodat jij jezelf prettig voelt en dat je huid straalt. Met zorgvuldig gekozen producten waarvan de werking op en in de huid wetenschappelijk bewezen is. Want de ingrediënten zijn zodanig gekozen dat ze elkaars werking versterken en terecht komen op de plek waar het nodig is.

Habitat streeft naar huidverbetering op natuurlijke wijze, duurzaam en met resultaat. Met effectieve behandelingen en met producten die zoveel mogelijk lichaamseigen stoffen bevatten. Producten die nagenoeg één zijn met de natuur want alleen dan nemen huid en lichaam voedingsstoffen optimaal op.

Stop met zoeken naar de juiste verzorging en routine voor jouw huid. Laat dit over aan de huidprofessional die je tijd en moeite uit handen neemt. Zo krijg je er dus nieuwe energie voor terug.

Met een totaalaanpak bied ik een gevarieerd aanbod aan behandelingen en ondersteunende producten. Alles samen zorgt dit voor een sterk resultaat en jouw huid gaat letterlijk stralen.