Bewuster leven
Op de weg naar huidverbetering streef ik naar optimaal resultaat. Vitaliteit is hierbij een belangrijk onderdeel. De huid weerspiegelt de gezondheid en een gezonde huid is het resultaat van goed werkende organen en lichaamsprocessen. Huidverzorging met producten die werken, een gezond voedingspatroon, bewust eten en voldoende bewegen maken onderdeel uit van een mooi resultaat in huidverbetering. Een combinatie hiervan zorgt ervoor dat het gewenste resultaat sneller en mooier wordt bereikt en het houdt langer stand.

Vaak nemen we ons lichaam voor lief, terwijl in veel gevallen verbetering gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering, anti-aging, huidverjonging en huidverbetering. Ook kun je last hebben van de darm- of maagwerking. Bewustwording is de belangrijkste stap naar erkenning van je lijf en je gezondheid.

Wat is suppletie?
Suppletie betekent je dagelijkse voeding aanvullen met vitamines en mineralen.
Ons voedsel verarmt. Dat wil zeggen dat de voedingswaarde in groente en fruit de laatste decennia drastisch is afgenomen. De oorzaak ligt onder andere bij bodemverarming en -uitputting door intensieve landbouw, luchtvervuiling en te snelle kweek. Door voedselverarming ontstaat er een tekort aan bouwstoffen voor het lichaam. De opbouw en instandhouding van ons lijf gaat een leven lang door. Als je te lang een voedingstekort hebt van essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen dan kan dit op termijn leiden tot gezondheidsklachten.

Andere benamingen voor suppletie zijn voedings- of huidsupplementen en nutricosmetics.

Nutricosmetics, wat zijn het?
De letterlijke betekenis is voedende cosmetica. Vitamines en mineralen zijn zogenaamde nutriënten die tot doel hebben de huidfuncties te optimaliseren en een gezonde huid te creëren. Door essentiële voeding aan je lichaam te geven. Nutricosmetics zijn supplementen die specifiek gericht zijn op het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten verhoogde concentraties actieve ingrediënten voor een effectieve werking in lichaam en huid.

Zo kan de huid daadwerkelijk verbeteren. Ons lichaam voert voedingsstoffen namelijk eerst naar onze hersenen, het hart en alle andere organen. Pas als er nog voedingsstoffen overblijven dan komen deze ten goede aan de huid. Bij lager gedoseerde supplementen gaan er nauwelijks bouwstoffen naar de huid.

 

ALTIJD PERSOONLIJK ADVIES.

 

Habitat biedt diverse mogelijkheden voor een bewuste leefstijl, vitaliteit en een gezonde huid:

Reiniging & Detox
Stress Relief Massage
Stress Relief Massage Body