PERSOONLIJK ADVIES. ALTIJD OP MAAT.

 

Bewuster leven
Op de weg naar jouw huidverbetering streef ik naar optimaal resultaat. Vitaliteit speelt een belangrijke rol. De huid weerspiegelt de gezondheid en een gezonde huid is het resultaat van goed werkende organen en lichaamsprocessen, maar ook lekker in je vel zitten. Huidverzorging met producten die werken, een gezond voedingspatroon, bewust eten en voldoende bewegen maken onderdeel uit van een mooi resultaat in huidverbetering. Een combinatie hiervan zorgt ervoor dat het gewenste resultaat sneller en mooier wordt bereikt en het houdt langer stand.

Vaak nemen we ons lichaam voor lief, terwijl in veel gevallen verbetering gewenst is. Zo kun je last hebben van een slechte darm- of maagwerking of (daar) ongemak ervaren. Bewustwording is de belangrijkste stap naar erkenning van je lijf en je gezondheid.

Waarom supplementen?
Suppletie/voedingssupplementen betekent je dagelijkse voeding aanvullen met vitamines en mineralen.
Ons voedsel verarmt. Dat wil zeggen dat de voedingswaarde in groente en fruit de laatste decennia drastisch is afgenomen. De oorzaak ligt onder andere bij bodemverarming en -uitputting door intensieve landbouw, luchtvervuiling en te snelle kweek. Door voedselverarming ontstaat er een tekort aan bouwstoffen voor het lichaam. De opbouw en instandhouding van ons lijf gaat een leven lang door. Als je te lang een voedingstekort hebt van essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen dan kan dit op termijn leiden tot gezondheidsklachten.

Een andere benaming voor suppletie is nutri-cosmetics:

letterlijk betekent het voedende cosmetica voor de huid. Huidsupplementen. Vitamines en mineralen zijn micronutriënten die tot doel hebben de huid optimaal te laten functioneren. Want een huid werkt, het heeft functies. We creëren een gezonde huid door essentiële voeding aan je lichaam te geven. Ze bevatten verhoogde concentraties actieve ingrediënten voor een effectieve ondersteuning in het lichaam.

Zo verbetert je huid en kunnen huidproblemen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Ons lichaam voert voedingsstoffen namelijk eerst naar onze hersenen, het hart en alle andere organen. Pas als er nog voedingsstoffen overblijven dan komen deze ten goede aan de huid. Bij lager gedoseerde supplementen gaan er nauwelijks bouwstoffen naar de huid.

 

Habitat biedt diverse mogelijkheden voor een bewuste(re) leefstijl en vitaliteit.

Wil jij een vrijblijvend voedingsadvies? Klik op onderstaande button of neem een kijkje op een van deze pagina’s:

Reiniging & Detox
5 Elementen Behandeling

 

Ja, ik wil voedingsadvies!