Huidproblemen ontstaan in veel gevallen door trage of slechte afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Als de darmen het voedsel niet goed kunnen verwerken dan heeft dat invloed op de organen die afvalstoffen afvoeren. De galblaas, nieren en lever worden extra belast met afvalstoffen die anders via het darmstelsel de weg naar buiten zouden hebben gevonden. Als afvalstoffen te lang in het lichaam blijven dan zoekt het een weg naar buiten via de kortste route: de huid.

Schade
Er zijn stoffen die het lichaam tot dienst zijn en voeden en er zijn stoffen die niet al te goed zijn voor het lichaam. Bij een te hoge inname van bijvoorbeeld geraffineerde suikers, granen en bewerkt voedsel kunnen lichaamsprocessen ontregeld raken met als gevolg ontstekingen of ontregeling in de hormoonhuishouding. Dit kan sluimeren en hoeft niet altijd zichtbaar of voelbaar te zijn maar kan op termijn schade toebrengen.

Een juiste stap kan zijn het lichaam terug in balans brengen door een reinigingskuur.

Een reinigingskuur is geschikt als:
Je open staat voor een gezonder leefpatroon
Je een gezonde en goed uitziende huid wilt krijgen
Je afscheid wilt nemen van ongezonde eetgewoonten
Het je maar niet lukt om overtollige kilo’s kwijt te raken
Je vitaler en energieker wilt worden
Je een gezond lijf wilt hebben

Laviesage Cleanse & Revitalise, het programma:
De Cleanse & Revitalise kuur is een 11-daags body en mind reset-programma voor de start van een nieuwe en gezonde leefstijl. Het is een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.

Deze kuur bestaat uit een handige programmakit. Zo is er een gedetailleerde handleiding met uitleg over de drie fasen, praktische informatie en tips en bevat de doos zes ondersteunende voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeder. Voor iedere dag is er een handige boodschappenlijst met afwisselende recepten van smoothies en smakelijke diner gerechten. Ook worden de voedingswaarde van de supplementen en de voeding die je tot je neemt uitvoerig beschreven.

Dit levert het op
Laviesage Cleanse & Revitalise brengt het lichaam in drie fasen binnen elf dagen helemaal terug in balans. Het lichaam krijgt een complete reset waardoor het in staat is om de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig en doeltreffend op te nemen. Je lijf wordt grondig gereinigd, de stofwisseling wordt gestimuleerd en je krijgt nieuwe energie!

Ook verdwijnen overtollige kilo’s. Je krijgt een andere kijk op voeding en je wordt je bewust van oude eet- en drinkgewoonten.

Op weg naar een nieuwe en gezonde lifestyle
Habitat Huidverbetering staat klaar op ieder moment dat je vragen hebt. Voor, tijdens en na de kuur. Telefonisch, per mail of whatsapp, precies zoals je wilt!

Lees hier meer over voedingssupplementen.

Meer informatie
Plan een gratis huidadviesgesprek in via de klikbutton of neem telefonisch contact op. Een bericht sturen via het digitale afsprakenformulier kan natuurlijk ook. Ik neem zo snel mogelijk contact op voor extra uitleg en om de mogelijkheden te bespreken.