FIT ZIJN. ZONDER BALLAST.

 

Huidproblemen ontstaan in veel gevallen door trage of slechte afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Als de darmen het voedsel niet goed kunnen verwerken dan heeft dat invloed op de organen die afvalstoffen afvoeren. De galblaas, nieren en lever worden extra belast met afvalstoffen die anders via het darmstelsel de weg naar buiten zouden hebben gevonden. Als afvalstoffen te lang in het lichaam blijven dan zoekt het een weg naar buiten via de kortste route: de huid.

Schade
Er zijn stoffen die het lichaam tot dienst zijn en voeden en er zijn stoffen die niet al te goed zijn voor het lichaam. Bij een te hoge inname van bijvoorbeeld geraffineerde suikers, granen en bewerkt voedsel kunnen lichaamsprocessen ontregeld raken met als gevolg ontstekingen of ontregeling in de hormoonhuishouding. Dit kan sluimeren en hoeft niet altijd zichtbaar of voelbaar te zijn maar kan op termijn schade toebrengen.

Een juiste stap kan zijn het lichaam terug in balans brengen door een reinigingskuur.

Een reinigingskuur is geschikt als:
Je open staat voor een gezonder leefpatroon
Je een gezonde en goed uitziende huid wilt krijgen
Je afscheid wilt nemen van ongezonde eetgewoonten
Het je maar niet lukt om overtollige kilo’s kwijt te raken
Je vitaler en energieker wilt worden
Je een gezond lijf wilt hebben

Dit levert het op
De Vegan Detox kuur brengt het lichaam in drie fasen en tien dagen terug in balans. Het lichaam krijgt een complete reset gebaseerd op de oerprincipes van voeding op de mens. Je lijf neemt de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig en doeltreffend op, wordt grondig gereinigd en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Je krijgt nieuwe energie!

Ook verdwijnen overtollige kilo’s in verhouding met je lichaamsbouw. Afvallen is niet doelstelling nummer 1 -dat is reinigen- maar een welkome bijkomstigheid.

Wist je dat je tijdens de kuur iedere dag veel mag eten?

Vegan Detox  kuur, het programma in een notendop:
De Vegan Detox kuur is een 10-daags body en mind reset-programma voor de start van een nieuwe bewustere leefstijl. Het is een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.

Deze kuur begint bij een persoonlijke intake waarbij we je wensen en doelen bespreken. Met uitgebreide informatie over de verschillende fasen (afbouw-detox-opbouw dagen), praktische informatie en tips. Met ondersteunende voedingssupplementen zorg je ervoor dat je energieniveau op peil blijft. Ook wordt de voedingswaarde van de supplementen uitvoerig beschreven. De kuur bevat:

  • 1 persoonlijk adviesconsult
  • receptenboek inclusief uitleg over de opbouw en achtergrond
  • voedingssupplementen die je tijdens de 10 dagen gebruikt, en daarna

Tijdens jouw kuur ben ik per mail of whatsapp bereikbaar voor jouw vragen.

Je krijgt een andere kijk op voeding en je wordt je bewust van oude eet- en drinkgewoonten.

 

Toe aan een gezond lijf en dito huid?

Klik op de button hieronder, je komt dan op de contact pagina. Kies linksonder (afspraak maken) in het veld “gewenste behandeling” op Vegan Detox 10 dagen” (helemaal onderaan). Of plan een gratis adviesgesprek. Bellen of een bericht sturen via het digitale afsprakenformulier kan natuurlijk ook.