Ik ben Estelle

Ik woon sinds 2009 in Teteringen, een landelijk gelegen dorp in Noord-Brabant, tussen Breda en Oosterhout.

Tijdens mijn loopbaan in het bedrijfsleven besefte ik me dat er meer bestaat dan de werkroutine die ik had als controller en planner. Het werk was interessant maar ik wilde een andere inhoud en diepere vervulling aan mijn leven geven. Werken met mijn handen in plaats van alléén met mijn hoofd. Zichtbare resultaten neerzetten en daarmee mensen helpen.

Ik heb altijd ‘iets’ gehad met schoonheid en het zorgen voor mens en dier. Zo is het idee van een eigen schoonheidssalon ontstaan. Ik heb tijdens mijn loopbaan de deeltijdopleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en begin 2018 waagde ik de sprong om mijn eigen praktijk voor huidverbetering te openen.

Omdat ik ouder word krijg ik meer behoefte aan huidverzorging die resultaat geeft, zodat de tekenen van huidveroudering verzachten.

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, waaronder acne en ook in verschillende massagetechnieken. Omdat stress een belangrijke oorzaak is van de achteruitgang van huidfuncties is massage een onderdeel van veel behandelingen.

Ook verdiep ik mij in de relatie tussen voeding en huidproblematiek. Het is wonderlijk dat ons lichaam een prachtig werkend systeem. Mits we er op de juiste manier mee omgaan. De juiste voeding speelt een belangrijke rol bij het verkrijgen en behouden van een gezonde huid.

Mijn doel is om mensen een gezonde en stralende huid te bieden waarvan ze blij worden. Met mijn kennis, kunde en begeleiding. In een ontspannen omgeving.

Kom je binnenkort kennis maken? Ik zie je graag in mijn salon!