Leefstijl en huidscan
Tijdens dit gesprek wordt je leefstijl inzichtelijk. We bespreken onder andere het drink- en voedingspatroon, eventuele medicatie en jouw huidwensen. Met een huidscan wordt de huid bekeken, veel gedetailleerder en nauwkeuriger dan met het blote oog mogelijk is. We nemen een kijkje ‘achter’ de huid zodat de huidconditie duidelijk zichtbaar wordt. Denk hierbij aan het vet- en vochtgehalte, roodheid, onzuiverheden, pigmentatie en de huiddikte.

Voedingsstoffen
Habitat Huidverbetering beschikt over een assortiment voedingssupplementen dat de lichaamsprocessen ondersteunt. De supplementen richten zich specifiek op de ondersteuning van de huidfuncties. De dosering van vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen is dusdanig hoog geconcentreerd dat het de huidopbouw gaat verbeteren.

Lees hier meer over voedingssupplementen

Het resultaat
Je ontvangt een behandel- en productadvies op maat. Je komt te weten wat de aandachtspunten zijn voor jouw huidverzorging en wat de mogelijkheden zijn voor eventuele huidverbetering. Het doel is een gezonde en mooie huid die zelfvertrouwen geeft en je laat stralen! Ik help graag om dit doel te bereiken.

Kosteloos en vrijblijvend advies
Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gesprek en laat je gratis en vrijblijvend informeren. Onder het genot van een kop koffie of thee doe je nieuwe inzichten op. Het kost je slechts een half uur en het brengt waardevolle inzichten!

Gratis huidadvies aanvragen