Wat zijn nutricosmetics?

Nutricosmetics betekent letterlijk ‘voedende cosmetica’. Het zijn voedingssupplementen die specifiek gericht zijn op het oplossen van huidproblemen. Hierbij kun je denken aan het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering, anti-aging, huidverjonging en huidverbetering.

Nutricosmetics van Laviesage bevatten hoog gedoseerde vitaminen, mineralen en essentiële vetten die bijdragen aan het beschermen, voeden en verbeteren van de huidconditie. Ook kunnen ze allerlei lichaamsfuncties ondersteunen zoals het immuunsysteem, stofwisseling en het darmstelsel.

LavieSage biedt hoogwaardige voedingssupplementen die het lichaam optimaal ondersteunen en de huidkwaliteit van binnenuit verbeteren. De basis hiervoor is innovatie, wetenschappelijk aangetoonde resultaten en natuurzuivere ingrediënten.

Waarom nutricosmetics gebruiken?

Nutricosmetics zijn om verschillende redenen te gebruiken en hebben één doel: een gezonde huid. Voor de een betekent dit het verminderen van lijntjes en rimpels, een minder droge huid krijgen of een vollere huid. Voor een ander kan het uitkomst bieden bij huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose, psoriasis en eczeem.

De voedingssupplementen van LavieSage hebben ieder hun eigen functie en zijn gericht op anti-aging, een gezonde huid en vitaliteit. Geschikt voor iedereen die zorgvuldig met zijn of haar lichaam wil omgaan en bewust kiest voor duurzame verbetering van huid en gezondheid.

Anti-aging

Krachtig werkende formules voor een rijk gevoede, stevige en goed gehydrateerde huid. Een oogstrelend eindresultaat!

Skin Health

Uitgebalanceerde formules die een bijdrage leveren aan het natuurlijk herstellend vermogen van de huid bij huidproblemen.

Vitality

Gespecialiseerde formules voor het optimaal functioneren van de stofwisseling en het immuunsysteem, extra energie en soepele gewrichten.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Plan dan een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis huidadvies aanvragen

Lees hier meer over de Reiniging & Detox.