Een vermoeide huid ziet er dof en grauw uit. Een hectisch leven kan op den duur stress en te weinig (nacht)rust geven. Het zijn boosdoeners voor de huid omdat het lichaam zich niet of onvoldoende kan herstellen. De aanmaak van vrije radicalen in je lichaam ligt op de loer wat de cellen aantast en vermindering van de celfuncties tot gevolg heeft. Lichaamsprocessen zoals het immuunproces, vertering en hormoonhuishouding kunnen bij landurige vermoeidheid verstoord raken. De huid  weerspiegelt in no-time de nadelige gevolgen: het gezicht vertoont wallen, vermoeide ogen en   ‘hangende’ wangen. De huid is niet elastisch meer.

Wat kan ik doen aan vermoeidheid?
Het antwoord ligt voor de hand: rustiger aan doen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar neem je leefstijl eens kritisch onder de loep. Waar kun je zaken kunnen aanpassen zodat je meer energie overhoudt en relaxter door het leven kunt gaan?

De huid heeft een oppepper nodig dat zorgt voor het stimuleren van celdeling waardoor  celvernieuwing sneller gaat. Habitat Huidverbetering beschikt over een productlijn met een geavanceerd melkzuurcomplex. Het is een formule van melkzuur, essentiële vitamines (A, C en E) en anti-oxidanten die de natuurlijke celprocessen herstelt. Het zorgt voor verbetering van het vochtgehalte tot in de diepere huidlaag en stimulatie van collageen- en elastine-aanmaak. De huid gaat weer glanzen en ziet er voller uit.

Wilt u ook een mooie en gezonde huid? Habitat Huidverbetering biedt de volgende mogelijkheden:

Priori Energie behandeling
Professional Peeling
Oogcontour behandeling
Stress Relief Massage

 

 Een Priori peeling in kuurvorm geeft betere resultaten over langere tijd!

 Eet vitaminerijk, minimaal 2 stuks fruit en 200 gram groente per dag. Om vermoeidheid te compenseren houd je een dubbele dosering aan.