Een Professional Peeling is geschikt:

  • voor elke huid en voor elk huidprobleem
  • voor iedereen die een mooie huidstructuur en cel vernieuwing wil realiseren op natuurlijke wijze
  • om de vermoeide of normale huid op te peppen
  • om preventief te werken aan het behoud van een volle, gladde en jonge huid.

U kunt kiezen uit drie behandelvarianten: Compact, Compleet en Intens zoals vermeld in het kader.

Informatie over de behandeling:
Peeling met een cocktail van zuren en vitamines. Door de combinatie van Alpha Hydroxy Acid (AHA) en Beta Hydroxy Acid (BHA) herstelt, reinigt en vernieuwt de huid zich tot in diepere huidlagen.Actieve ingrediënten:
Alpha Hydroxy Acid (AHA)/fruitzuur: glycolzuur, melkzuur, citroenzuur (exfolieert, reinigt en hydrateert)
Beta Hydroxy Acid (BHA): salicylzuur (vet oplossend, diep zuiverend en antibacterieel)
Vitamine A, C, E, pro-vitamine A: maakt collageen-verbindingen, beschermt tegen oxidatieve stress door vrije radicalen.Peeling Compact (ca. 45 minuten)
Reiniging, pre-peel reiniging, peeling gezicht en hals, verwijderen onzuiverheden, masker,
eindverzorging met DNA reparatie serum en zonbescherming.Peeling Compleet (ca. 60 minuten)
Zoals Peeling Compact, uitgebreid met ontspannende massage van gezicht-hals-decolleté.Peeling Intens (ca. 75 minuten)
Zoals Peeling Compact, uitgebreid met stimulerende bindweefselmassage gezicht en hals.

Toepassing
Een peeling kan worden toegepast op gezicht, hals, rug, decolleté en handen. In kuurverband maar ook als losse behandeling voor onderhoud.

Wat doet een peeling?
Teveel verhoorning belemmert de huid bij het opnemen van vocht en voeding. Een peeling reinigt grondig, op milde wijze en herstelt in de diepte. De combinatie van (fruit)zuren met antioxidanten zorgt voor de afstoot van dode huidcellen (exfoliatie), stimuleert de bloedsomloop en cel vernieuwing en biedt essentiële voeding en bescherming.

Natuurlijke methode tegen huidveroudering
Een professionele peeling wordt uitsluitend in de schoonheidssalon uitgevoerd vanwege de hoge dosering werkzame ingrediënten. Het gaat om zogenaamde cosmeceuticals, stoffen met een werkzaamheid tussen cosmetische en farmaceutische stoffen in. Het gaat daarom een stap verder dan een reguliere gezichtsbehandeling, en een oplossing voor mensen die niet naar een arts of kliniek willen gaan.

Het resultaat

Een professionele peeling zorgt voor diepe hydratatie (vochtgehalte) in zowel het huidoppervlak als in de lederhuid. De aanmaak van collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd. De huidbarrière versterkt omdat de huidopbouw verbetert en de huid weerbaarder wordt tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan bacteriën, UV straling en milieuverontreiniging.

Zichtbare huidverbetering

De huid krijgt meer volume, wordt gladder en steviger en voelt zijdezacht aan. De huid toont egaler van teint en corrigeert lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes. Peeling werkt ook preventief. Het zorgt voor een fijnere huidstructuur en maakt grovere poriën kleiner. Een frissere huid met een heldere teint. Ook effectief bij acne, roodheid en een gevoelige, droge of trekkerige huid.

Veilig en verantwoord
Priori producten zijn parfumvrij, vrij van huid afsluitende ingrediënten en hebben natuurlijke grondstoffen. Ze zijn veilig in gebruik, worden op allergieën getest en klinisch getest (zichtbaar huidbeeld na gebruik in de testperiode). Er treedt geen vervelling op waardoor u niet gehinderd wordt in de dagelijkse routine.

Voor sneller en langduriger resultaat is behandeling in kuurverband of de combinatie met bindweefselmassage aan te raden.

Thuisgebruik van verzorgingsproducten en/of voedingssupplementen (nutricosmetics) werkt ook bevorderend op het gewenste resultaat.