Voor iemand die weinig tijd heeft of neemt en toch goed voor de dag wil blijven komen is deze behandeling een uitkomst. Weinig tijd, drukte of zelfs stress? Dan is de kans groot dat je te weinig rust en tijd voor jezelf hebt. Stap uit deze cirkel en claim me-time!

De behandeling

Geniet van een pauze en krijg nieuwe energie terwijl de huid de aandacht krijgt die het verdient. Met een goede dosis werkzame stoffen wordt de huid op deskundige wijze aangepakt. Er kan worden gewerkt op vochtherstel, stimulatie, kalmering, versteviging, pigmentatie en reiniging.

  • Oppervlaktereiniging gezicht, hals en decolleté
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Masker afgestemd op de huidconditie
  • Hoofdhuid-nekmassage tijdens masker
  • Passende eindverzorging inclusief het ooggebied

Tijdindicatie: 30-35 minuten

Het resultaat

Een behandeling met veel effect want na dit intermezzo is de huid gereinigd en ontvangt het de juiste voedingsstoffen. Je huid is stralend en je verlaat de salon met een verzorgd en schoon gevoel! De werkzame stoffen werken lang door in de diepere huidlagen door wetenschappelijk geformuleerde product samenstellingen.

Deze behandeling is uit te breiden met supplementen en te verlengen naar een behandeling Compleet of Intens. Klik hier voor het overzicht.

 

 Gemakkelijk te combineren tijdens lunch- of koffietijd!

 Bekijk ook de Professional Peeling behandeling. Deze bieden nog sneller resultaat.