Een intensieve behandeling die is samengesteld om fijne lijntjes, rimpeltjes, donkere kringen, vochtophoping, verlies van stevigheid en/of zonbeschadiging (pigmentvlekjes) te verzachten. Het beschermt terwijl het vernieuwt en de tere huid krijgt een oppepper en een jeugdiger uitstraling.

Als ogen vermoeid aanvoelen kan dit komen door intensief kijken. Misschien zit je vaak of lang achter een beeldscherm? Ook natuurlijke aanleg voor (vocht)wallen kan je ogen zwaarder doen aanvoelen. Door de zon droogt de dunne huid rond je ogen snel uit en centrale verwarming droogt de huid eveneens uit. Lijntjes zijn het gevolg. Talg (huidvet) zorgt voor een soepele huid, maar de huid rondom de ogen is droger omdat zich daar nauwelijks talgklieren bevinden.

De spankracht vermindert. Dit kun je als volgt testen: pak de huid onder het onderste ooglid voorzichtig tussen duim en wijsvinger, houd drie tellen vast en laat voorzichtig weer los. Als de huid langer dan twee tellen in dezelfde houding blijft dan heeft het te weinig spankracht om weer glad te trekken.

Behandeling van de oogcontour

Met actieve ingrediënten en massagetechnieken wordt de huid zacht geëxfolieerd, gevoed en verstevigd. Deze weldaad staat op het programma:

  • Verwijderen van oogmake-up
  • Reiniging van het ooggebied, gezicht en hals
  • Intensieve massage van de oogcontour
  • Massage van de hoofdhuid
  • Verkwikkend oogcompres, vochtophoping verdwijnt en de huid verzacht
  • Eindverzorging met concentraat, afgestemd op de huid rondom de ogen

Het resultaat

Een verkwikkend gevoel door een gestimuleerde bloedcirculatie. Je ervaart een verlicht gevoel omdat afvalstoffen zijn afgevoerd. Je voelt je energieker en je aanblik heeft een jonger aanzien.
Ook op warme dagen is deze verkoelende behandeling een waar genot.

 

  Boek in kuurvorm (4 tot 6 behandelingen) voor langduriger resultaat.

  Een aanrader ter uitbreiding op een (gelaats)behandeling.