Voorafgaand aan de eerste acne behandeling ontvang je kosteloos een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we eerdere behandeltrajecten die je misschien hebt gehad, medicijngebruik en de producten die je op dit moment thuis gebruikt. Zo komen we tot een optimaal behandeltraject en kunnen we bespreken hoe vaak je in de salon terug komt voor behandeling. Dit aantal keren is afhankelijk van jouw type acne.

De behandeling

Een acne behandeling maakt je huid dunner en het zorgt voor het reguleren van de talgproductie, met toepassing op het gezicht, de hals, de rug en/of het decolleté. Vooraf bespreken we welke zones ik voor je ga behandelen. Na de eerste reiniging wordt een peeling aangebracht voor intensieve zuivering. Puistjes, pustels en mee-eters worden zorgvuldig verwijderd. Hierna geniet je huid van een zuiverend en kalmerend masker. Het resultaat is een gladde en frisse huid die goed gehydrateerd is, de poriën zijn fijner en je hebt een minder vette huid die matter is.

Innerlijke verzorging

Minstens zo belangrijk is hoe jij jouw lichaam van binnen verzorgt. De juiste voeding en de inname van supplementen helpen mee om een gezonde, gave huid op te bouwen die intact is en terug in balans. Als je een ernstiger type van acne hebt kunnen werkstoffen van binnenuit een nog beter resultaat geven. Kortom, een gezonde huid van binnenuit!

Ik beschik over de kennis, de middelen en de methoden om jouw acne onder controle te krijgen. Behandeling gecombineerd met thuisgebruik van de producten zorgt ervoor dat je acne nog beter onder controle krijgt. Jouw huid weer stralend en terug in balans, dat is het doel!

Vergoeding

De zorgverzekeraar kan de acnebehandeling mogelijk vergoeden mits je hiervoor (aanvullend) verzekerd bent. Bekijk hiervoor jouw polisvoorwaarden.

 

Vermijd melk en melk houdende producten (lactose), suikerhoudend voedsel en suikerhoudende drank. Deze groepen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een onzuivere huid. Drink dagelijks 1,5 tot 2 liter water, naast andere suikerarme dranken. Het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en draagt dus bij aan minder puist vorming.